Anna kom uit de hoek!

blog 4

Blij dat de pedagogiewebsite eindelijk vorm gaat krijgen, deel ik dat mijn contactpersonen per email mee. Het is gelijk een manier om alle oude emailadressen te verwijderen als mijn bericht zo’n 30 x terugkomt.Direct krijg ik een berichtje van mijn grote hulp en steun Ton, bij het maken van de website.Kort daarna verschijnt er een norsig van toon aandoend mailtje van iemand, waarin kortaf gevraagd werd of ik voortaan geen reclame meer wil sturen.Een kleine domper op mijn vreugde over het voltooien van de website.Ik ben zo blij dat ik de nieuwe kennis nu beschikbaar kan stellen aan wie dat wil.Is dit reclame?Misschien voor de nog niet voltooide mandalamethode?Maar wat me nog meer verbaast is dat ik het me aantrek…. Al zo dikwijls heb ik ervaren dat goede bedoelingen anders kunnen worden geïnterpreteerd. Dit constaterend voel ik me al wat bevrijd, maar dat van binnen nog steeds iemand aanwezig is die zich dit soort negativiteit aantrekt, zelf gelooft, dus ook zelf zo is…. valt me tegen.Ik open me opnieuw en zoek diep innerlijk contact met een Hoger bewustzijn.Een zachte welwillendheid komt me tegemoet. Acceptatie is de boodschap en de aanvaarding dat er soms nog een veroordelende, afkeurende schooljuffrouw in me huist.Daarna loslaten en me verbinden met mijn grotere ik.De frustratie lost op, ik word opnieuw vervuld van vreugde.Anna, kom uit de hoek, waar je jezelf had ingezet!

Bewustwording en integratie van spiritualiteit